Το σουσάμι επεξεργάζεται απευθείας για εκχυλίσματα τροφίμων και ελαίων, αλλά πωλείται επίσης σε διάφορα στάδια επεξεργασίας. και για διάφορες χρήσεις, όπως γεύματα, πάστες, γλυκίσματα και προϊόντα αρτοποιίας.
Εμπορευόμαστε:
Φυσικό και αποφλοιωμένο σουσάμι
Εμφάνιση:
Το σουσάμι μπορεί να χωριστεί σε πέντε κύριους τύπους Λευκό, Μικτό, Κοκκινωπό, Μαύρο και Χρυσό.
Οι κύριες χώρες παραγωγής:
Τανζανία, Μοζαμβίκη, Μαλάουι, Αιθιοπία, Σουδάν, Ουγκάντα, Νιγηρία, Μπουρκίνα Φάσο, Τσαντ, Σενεγάλη, Ινδία, Μιανμάρ και Κίνα.
Xρησιμοποιείται για:
Είτε ξεφλουδίζεται και στη συνέχεια τρώγεται ως σπόρος σε προϊόντα αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, είτε θρυμματίζεται για να παραχθεί λάδι ή ως συστατικό σε πάστα σουσαμιού (ταχίνι).
Sesame is processed directly for food and oil extracts, but it is also sold in various stages of processing and for various uses, such as meal, paste, confections, and bakery products.
We trade:
Natural and hulled sesame seed
Appearance:
Sesame can be divided into five main types Whitish, Mixed, Reddish, Black and Golden.
Main growing countries:
Tanzania, Mozambique, Malawi, Ethiopia, Sudan, Uganda, Nigeria, Burkina Faso, Tchad, Senegal, India, Myanmar and China.
Used for:
It is either hulled and then eaten as a seed in bakery and confectionary products, or crushed to make oil or as an ingredient in sesame paste (tahini).